Företag och Produkt presentation

CE Industri-Import AB startades i mars 2012 . Vår verksamhet bedrivs i form av Grossist/Generalagent.

Vår affärside är att förse aktiva människor inom den Svenska marknaden som behöver något snabbt, gott och enkelt att äta med ett nyttigt och hälsosamt snacks. (Fastfood).
Våra produkter inriktar sig till den breda massan allt ifrån människor som aktivt tränar eller håller på med friluftsaktiviteter och som då behöver en stor portion av proteintillskott och dels till dem som helt enkelt känner ett behov av ett gott enkelt och fettsnålt kosttillskott under dagen.

Försäljning sker idag till återförsäljare/grossister både inom tränings och idrotts- världen samt till dagligvaruhandeln, restauranger mm.

Beef Jerky är ett köttsnacks som tillverkats av bästa nötkött (beef), marineras i olika smaker, skivas till mindre chips samt torkas. Beef Jerky säljs i påsar 50g.

Beef Bites är en annan snarlik produkt med en något annorlunda beredning som gör den lite mer lätt tuggad, den innehåller inte riktigt lika hög grad av protein. Denna produkt finns i 1 smak.

Beef Jerky som i USA och i många andra länder varit en mycket stor och etablerad produkt sedan lång tid tillbaka har redan tidigare marknadsförts i liten skala i Sverige. Redan ett år efter starten har Beef Jerky blivit välkänt framför allt inom den breda träningsverksamheten som sker runt om i Sverige men även ute i dagligvaruhandeln. Vi upplever en stark expansion där efterfrågan genom den ökande medvetenhet som hela tiden förekommer av att äta mer naturlig och nyttig kost.